Ueb Dizajn

WEBFAQE

WEBFAQE MOBILE

APP MOBILE

ONLINE SHOP

SEO OPTIMALIZIME

MIRËMBAJTJE

AGJENCIA E WEB-it

Studimet e fundit tregojnë se vizitorët në një faqe interneti, brenda pak sekondave vendosin nëse do të qëndrojnë në një faqe interneti ose do ta lënë menjëherë. Me këtë rast, dizajni ndikon dukshëm në normën e lëshimit. Sigurohuni që dizajni juaj t`ju pëlqejë klientëve potencialë. Si do t`ju shkojë përdore? Kjo është e lehtë për t`u spjeguar:

Lehtësi e lartë e përdorimit

Çdo element i faqes suaj të internetit duhet të projektohet jo vetëm për t`u dukur mirë, por për të funksionuar në mënyrë optimale.

Teknologjia bashkëkohore

Për çfarë shërben një dizajn i bukur, nëse nevojitet kohë e gjatë e mbushjes për një kërcim? Koha e shpejtë e mbushjes dhe shmangia e gabimeve,  shtë një domosdoshmëri absolute për çdo dizajn.

Dizajni responziv

Konsumatorët potencial dëshirojnë të hyjnë në faqen tuaj kudo: Në smartphone, tabletë dhe desktop. Me ueb dizajnin e përgjegjshëm e bën faqosjen fleksibël në mënyrë që faqja të përshtatet në mënyrë optimale me madhësinë e ekranit.
Ne sigurohemi që ueb dizajni juaj t`i plotësojë këto kritere të rëndësishme. Dhe jo vetëm ato. Ne ju hartojmë një dizajn që është përshtatur për grupin tuaj të synuar dhe sigurisht motor kërkimi i optimizuar.

Ekstra tip: Sikurse në dizajnin grafik, po ashtu edhe në ueb dizajn, vendosim vlera të mëdha tek përmasat, në mënyrë që përshtypja e përgjithshme të jetë harmonike. Është njësoj nëse keni nevojë për një faqe interneti me 3, 10 apo 50 faqe – ne ju vendosim në internet me faqen e internetit që godet saktë zemrën e grupit tuaj të synuar.

Vetëm për ju

A keni nevojë për një shitore online, për shembull? Ne krijojmë një shitore sipas standardeve aktuale të sigurisë për sistemet e pagesave. Apo jeni të interesuar për një faqe interneti me një bazë të dhënash të integruar? Ne zhvillojmë një faqe të thjeshtë kontakti, por edhe një forum ose një portal. Ju dëshironi që të mund të ndryshoni më vonë faqen tuaj të internetit pa ndonjë aftësi programimi? Ky nuk është problem. Ne kemi ngritur një sistem editorial ose Content Management System (CMS) në mënyrë që ju të mund të përditësoni dhe të redaktoni faqen siç ju do zemra juaj.

Natyrisht, do të instalojmë edhe një blog për ju, që të arrini edhe më shumë klientë potencialë.

Nga ne, ju do ta keni një faqe interneti që saktësisht zbaton idetë tuaja. E premtuar. Përveç kësaj, mund të jeni të sigurt se jo vetëm që fasada duket e bukur, por prapa skenave gjithçka është në rregull. Ne kujdesemi për optimizimin SEO, në mënyrë që faqja juaj të gjendet mirë tek Google dhe Co. Për motorët e kërkimit dhe për suksesin e faqes suaj, përditësimet e rregullta të internetit, janë thelbësore. Ne ju ofrojmë shërbimin për t’u kujdesur për këtë detyrë të rëndësishme. Përveç kësaj, sigurohuni që faqja e internetit është në përputhje me politikën aktuale të privatësisë.

Aplikacion personal i kompanisë: Linja juaj e drejtpërdrejtë me klientin

Rritja e popullaritetit gëzon zhvillimin e aplikacionit të kompanisë personale. Qëllimi themelor i një aplikacioni të tillë është të ndikojë pozitivisht tek klienti. Në fund të fundit, këto duhet të inkurajohen për t`u blerë, kështu që shitjet të jenë në rritje. Përveç kësaj, aplikacionet mund të ndjekin edhe qëllime të tjera, të tilla si përfitimi i klientëve të rinj, përmirësimi i imazhit ose rritja e vetëdijes së llojit. Me gjithë dëshirë ju këshillojmë se cili aplikacion mund të rrisë suksesin e kompanisë tuaj dhe të zbatojë zgjidhjen e dëshiruar për ju.

Ne do të dëshironim të punojmë me ju!