Reklamë

A mund të ekzistojnë kompanitë pa reklama të shtypura?

Në lidhje me këtë pyetje, shpirtrat ndryshojnë. Disa ekspertë parashikojnë fundin e hershëm të medias së shkruar, të tjerët shohin përparësi në këtë mënyrë komunikimi. Pavarësisht avancimit të digjitalizimit, ne besojmë se nuk duhet të nënvlerësohet potenciali i reklamave të medias së shkruar. Për këto arsye, ju rekomandojmë që të përfshini reklamat e shtypura në përzierjen tuaj të marketingut:

1. Cilësi e lartë

Vala e informacionit në internet është e madhe, por cilësia vuan. Gjithnjë e më shumë përdorues tani po kërkojnë informacion të orientuar, të sofistikuar – mediat e shkruara mund ta bëjnë këtë.

2. Mirë për imazhin

Mediat e shkruara kanë një traditë të gjatë dhe qëndrojnë për përpunimin e cilësisë së lartë të përmbajtjes. Kush reklamon në këto media, gjithashtu merr një pjesë të kredibilitetit të caktuar dhe në këtë mënyrë rrit imazhin.

3. Dizajn i larmishëm dhe emocional

Brenda spektrit të shtypur, ekzistojnë forma të ndryshme reklamash: nga reklamat klasike tek posterët në fletushka. Reklamimi i printimit është fizikisht i pranishëm dhe prandaj i prekshëm – shumë njerëz ndaj tij reagojnë më emocionalisht.

4. Arritja e grupeve të synuara

Në të vërtetë, ata ekzistojnë: Njerëz të cilët janë tërësisht imun ndaj reklamimit në Internet. Ndër të tjera, ky grup përfshin ata me të ardhura më të mira, të cilët dëshirojnë të lexojnë një gazetë të përditshme. Përse duhet të heqësh dorë nga ky grup objektiv i pasur? Ata e arrijnë këtë me reklamat e shtypura.

5. Përfitoni më shumë vëmendje

Për shkak të sasisë së informacionit në internet, kjo nuk është konsumuar në mënyrë të ndërgjegjshme, por vetëm është lënë anësh. Mediat e shkruara janë të ndryshme. Këtu, sjellja e leximit është shumë më e vëmendshme. Oferta jonë në fushën e «teknologjisë së printimit dhe reklamimit» është e madhe. Ndër shërbimet tona ndër të tjera janë:

  • Mbishkrimi
  • Shtypja e tekstilit
  • Shtypja digjitale
  • Shtypja e madhe e formatit
  • Shtypjen tampon
  • Gdhendje laser

Me gjithë dëshirë ju këshillojmë se cili lloj reklamimi i shtypur është i përshtatshëm për ju.

VISITKARTA

BROSHURA

SHTYPJE NE TEKSTIL

TAMPON SHTYP

FLYER

MBISHKRIME

SHTYP OFFSET

GRAVIME ME LASER

DHURATA

Ne do të dëshironim të punojmë me ju!