Marketing

MARKETING

MEDIAT SOCIALE

FOTOGRAFI

PUBLIREPORTAZHE

ETNOMARKETI

NEWSLETTER

Qasja emocionale

Pa marrë parasysh nëse është një faqe interneti, produkt fletushke apo dizajn 3D: Çdo fushatë marketingu duhet të përshtatet me grupin e synuar. Konsumatorët potencialë duhet ta pranojnë në shikim të parë se plotësohen dëshirat ose merret frika. Qasja emocionale është shumë e rëndësishme, sepse 80 për qind e vendimeve të blerjes bëhen për arsye emocionale. Në një hap të parë, ne ju këshillojmë se cilat kanale komunikimi janë relevante për grupin tuaj të synuar. A ka kuptim që të zhvillohen fushata të mediave sociale për shkak se grupi i tyre i synuar kryesisht qëndron atje? A premton më shumë sukses një gazetë? Ose grupi juaj i synuar nuk është në linjë, kështu që më mirë përcaktoheni për mediat e shkruara?Pas analizës së kujdesshme të grupit të synuar, ne i zgjedhim masat e përshtatshme në hapin e dytë dhe ato i zbatojmë për ju.

Etnomarketing – marketing i jashtëzakonshëm me një ndikim të lartë

Brenda portofolit tonë të marketingut, do të gjeni edhe të ashtuquajturën Etnomarketing, një formë marketingu që po bëhet gjithnjë e më i rëndësishëm. Qëllimi është të adresohen e të përdoren mjete të përzgjedhura me kujdes, të komunikimit dhe grupet e synuara etnomediatike me një sfond migrimi ose veçori kulturore. Ky grup i synuar është interesant për kompanitë, sepse është për të rinjtë, për të blerë patundshmëri. ”Veprimet normale të marketingut” shpesh nuk arrijnë audiencat etnike, për shkak se mbi dy të tretat jetojnë në botën e tyre dhe për shembull, përdorin media të tilla si portale të internetit në gjuhën e tyre amtare. Reklamimi në etno media është i lirë dhe ofron mundësi që shpejt dhe me lehtësi të fitohen klientë të rinj. Ju duhet ta shfrytëzoni këtë mundësi.Ne jemi kontakti juaj për grupet e synuara me një sfond migrimi nga vende shumë të ndryshme dhe ju ndihmojmë të poziciononi veten në etno media.eigenen Medienwelt leben und zum Beispiel Webportale in ihrer Muttersprache nutzen. Werbung in Ethno-Medien ist kostengünstig und bietet die Möglichkeit, schnell und einfach neue Kunden zu gewinnen. Diese Chance sollten Sie nutzen. Wir sind Ihr Kontakt zu Zielgruppen mit Migrationshintergrund aus ganz unterschiedlichen Ländern und helfen Ihnen, sich in den relevanten Ethno-Medien zu positionieren.

Ne do të dëshironim të punojmë me ju!