Bill Gates, themelues i Microsoftit

«Interneti është si një valë uji,

ose mësoheni të notoni në të ose do te fundoseni»

Ernst Probst, Gazetar dhe Autor

«Edhe në internet vlen: Rënia është pjesë e zejes»

Robert Bresson, regjisor i filmit

«Bëni të dukshme atë që ndoshta kurrë nuk do të kishte qenë e perceptuar pa ty».

A dëshironi një ueb inovativ të internetit?

A jeni në kërkim të aplikacionit tuaj që do t’i kënaqë klientët tuaj?

A dëshironi një shitore në internet që shet me të vërtetë mirë? Dëshiron të jeni në krye të Google?
A e keni ndërmend ta zgjeroni suksesin tuaj në internet dhe offline? Për të gjitha këto pyetje ekziston vetëm një përgjigje:Njihuni me Tapress Marketing! Agjencia me shërbim të plotë e marketingut nga Cyrihu është partneri juaj për artikuj on- dhe offline. Pa marrë parasysh nëse bëhet për një faqe interneti të personalizuar ose një poster të personalizuar – Tapress Marketing bind me zgjidhje individuale për çdo kërkesë.
Ne nuk kemi artikuj të gatshëm në stande, por do të gjeni copa unike që do t`u pëlqejnë.

Përse ne?
Për shkak se përfitoni nga këto tri avantazhe!

Të motivuar deri në maje të flokëve

Qëllimet tuaja janë motori ynë. Bisedoni me ne në lidhje me idetë dhe dëshirat tuaja, sepse ne mund t’i realizojmë ato, vetëm nëse mësojmë për to. Pa marrë parasysh sa të pazakonta janë plane tuaja, le t’i ndajmë ato. Nëse ka probleme ose vështirësi, kjo për ne nuk është arsye që të dorëzohemi. Asnjëherë nuk ju themi se ju duhet t`i shkurtoni këndet dhe të vendosni për një kompromis. Në raste të  komplikuara, ne gjunjëzohemi si duhet, në mënyrë që ju të keni zgjidhjen e dëshiruar.

Të gjitha nga një dorë

Siç nënkupton edhe emri: Ne ofrojmë çdo gjë nga një burim në fushatat tuaja të marketingut on- dhe offline: Nga konsultimi deri tek konceptimi dhe dizajni në programim. Me «shërbimin çdo gjë nga një burim» ju kurseni kohë, para dhe nerva. Natyrisht se, «çdo gjë nga një burim» nuk do të thotë që ju duhet të përdorni të gjitha shërbimet tona. Në vend të kësaj, nga portofoli ynë ju zgjidhni atë që keni nevojë dhe ne i kryejmë detyrat e kërkuara me kompetencë dhe besueshmëri.

Përvoja shumëvjeçare

Tashmë për shumë vite, ne kemi zbatuar zgjidhje inovative dhe të marketingut për klientët nga sfera shumë të ndryshme. Për shkak të përvojës sonë shumëvjeçare, ne mund t’ju këshillojmë me kompetencë se cila zgjidhje do të ishte ideale për ju. Në projektet e shumta të zbatuara me sukses, ne kemi zhvilluar qasje shumë të ndryshme. Zgjidhjet tona janë vërtet individuale dhe jo vetëm të personalizuara. Fillon me konceptin dhe shkon nga dizajni në programim.

Projektet tona

Projektet tona të fundit

Ne do të dëshironim të punojmë me ju!