Një strategji e qëndrueshme marketingu është çelësi jonë për suksesin tuaj.

Ne analizojmë tregun, vlerësojmë nevojat e grupeve të synuara, shqyrtojmë inovacione teknologjike. Mbi këtë bazë gjithmonë kemi një plan, që në mënyrë të qëndrueshme të plasojmë markën tuaj në treg.
web design

Aktualisht 50% e trafikut në shumë ueb faqe vjen nga teknologjia mobile. Ueb faqet që ndërtojmë ne janë të përshtatshme për çdo paisje, qoftë smartphone, iPad apo PC.

TA Press krijon, dizajnon dhe ndërton ueb faqet duke përdorur teknologjitë më të reja. Ne ju garantojmë optimizim të ueb faqes tuaj për motorët e kërkimit si Google, Bing, Yahoo etj.

Portfolio

Identiteti i suksesshëm I biznesit tuaj fillon me një logo të madhe.

Ne krijojmë logot të cilat mishërojnë vlerat e kompanisë tuaj.
Ne zhvillojmë propozime sipas specifikave tuaja dhe idetë tona.
Propozimet fillestare brenda pak ditë pune ..

Fletëpalosjet janë një nga mënyrat më konvencionale për të paraqitur shërbimet tuaja për klientët e mundshëm.

Ne mund të ofrojmë lloje të ndryshme të broshurave – madhësive të ndryshme, me trashësi dhe me cilësi, vetëm me një anë, dhe me dy anë, …

Ekipi ynë profesional do të trajtojë me kujdes çdo porosi tuajën.

Nëse bëni porosi për një sasi më të madhe të fletushkave apo broshurave, ne jemi në gjendje të ofrojmë çmime shumë atraktive.

Madhësia / Pesha / lloji/ Sasia /

A6 (105 x 148 mm) – 135g / m² shkëlqim
A6 (105 x 148 mm) – 170g / m² Matt
A6 (105 x 148 mm) – 250g / m² shkëlqim
A5 (148 x 210 mm) – 135g / m² shkëlqim
A5 (148 x 210 mm) – 170g / m² Matt
A4 (210 x 297 mm) – 135g/m² shkëlqim
A4 (210 x 297 mm) – 170g / m² Matt
FLYER i zgjatur (98 x 210 mm) – 135g / m² shkëlqim
FLYER zgjatur (210 x 297 mm) – 170g / m² Matt

TA Press bënë foto profesionale, Fashion, Produkt, Makro, Landscape, Sports etj.

Web design
Mobile web design
Photo
Content management
Search Engine Optimization
Search Engine Marketing
Social Media Management
Reputation Management

Ju pëlqejnë shërbimet tona? Keni pyetje? Na shkruani, ne do të ju përgjigjemi pyetjeve tuaja me shumë knaqësi

Na kontaktoni!